Благо Джизъса спал и с Деси Слава

Бившият футболист и фолк гърлата са имали интимна афера преди да се ожени за татарката Есмер Омерова

През ключалката
11:33 - 23 Януари 2020
5229
Благо Джизъса спал и с Деси Слава

Деси Слава се е разписала в почти безкрайния секс списък на Благой Георгиев. Джизъса и фолк гърлата са имали интимна афера преди да се ожени за татарката Есмер Омерова, научи Lupa.bg.

Преди да се хване със Златка Райкова, гелосаният бивш футболист бе голям женкар и не си поплюваше по красиви жени. Според слуховете, забивката между Джизъса и гласовитата блондинка е в период, в който футболистът бил във влошени отношения с гимнастичката Христина, преди да я изостави заради Есмер.

Деси Слава и Благой се срещнали в Грозни, докато бившият национал носеше екипа на местния „Терек”. По това време пайнерката не била обвързана и приела поканата да гостува на футболиста. Понеже квартирата на ценителя на женска плът била в Кисловодск, за ВИП-гостенката си той наел дискретен хотел в Грозни. Разбира се, като истински джентълмен пътните разходи и тези за престоя й в Чечня били поети от Благой. Той й пратил самолетен билет и лично дошъл да я поеме от летището.

Футболистът останал предоволен от срещата си с Деси и след време я потърсил отново. Благой обаче ударил на камък, защото тя вече била обвързана с ММА-боеца Светлозар Савов и отрязала мераклията.