Благо Джизъса стана за смях по памперс (Снимка)

Топ
16:59 - 03 Май 2022
8395
Благо Джизъса стана за смях по памперс (Снимка)

Благой Георгиев - Джизъса стана за смях с комичния си вид. Татуираният мачо залива мрежата с приказни кадри от Бали, където новата му любима Поли брои по 2500 евро наем всеки месец, за да се наслаждават на лукса край брега на океана. Бившият на Златка Райкова се хвали в какъв палат живее. Един от фотосите предизвика истински смях в мрежата, защото Благой е подвил белия си бански и стои сякаш е с памперс, забеляза Lupa.bg.

"Още 4 деца и може да се обвържеш сериозно", "Осеменителят", "Язък че се правиш на набожен, а хал хабер си нямаш. Един вярващ човек, не си развява байрака и не ходи от жена на жена. Богохулник. Жалко за децата, че не случиха на баща" - това са само част от коментарите под фотоса на Блажко.

Някои предлагат неверникът да отвори влог, където да дава акъл и съвети за мъже-държанки и осеменители, ала мъжката Кобилкина.

"Според мен трябва да отвори школа за мъже. Рязко ще забогатее, ако дава съвети на мъже - Как да си хванем жена, която да ни роди и гледа децата, дори и след като я сменим със следващата. Какво им прави на тези жени Джизъса? Сватби, деца, жени - на килограм." - в социалните мрежи се чудят с какво 40-годишният футболист омайва така жените.