Благо Джизъса ухажва Ивана с рози (Снимка)

Много съм влюбен, дано отвърне на чувствата ми - заяви бившият футболист

Нещо за четене
12:48 - 09 Юни 2023
17383
Благо Джизъса ухажва Ивана с рози (Снимка)

 Благой Георгиев не си губи времето в самота. Бившият футболист обича да е влюбен и при него дълбоките чувства идват лесно, но не остават продължително. Джизъса най-после потвърди, че има нова сърдечна тръпка, която е дъщерята на рапъра Ванко 1 – Ивана Главчева. Тунингованата красавица е само на 20 години, а възрастовата й разлика с Благой е цели 22 години. Това не пречи на Благо да я сваля, а младата девойка явно се е поддала на чара му. Ивана показа, че е получила букет красиваи червени рози, които няй-вероятно са от Джизъса, видя Lupa.bg.

Влюбеният мачо призна, че се е запознал с Ивана покрай клиниката на татко й, а впоследствие са се засичали в различни общи компании. „За да прерасне това в нещо по-сериозно и една връзка, тя трябва да отговори на моите чувства. Аз наистина няма какво да крия и я обичам, но знаете моето минало, какво се пише и говори постоянно. Дано отвърне на моите чувства”, каза влюбеният като ученик Джизъсa.

Ивана

Бившият на Златка Райкова увери, че този път е истинско и много силно. Разбира се, същите неща ги говореше и за бившата си жена Полина Спасова, както и за Русата Златка. Благо изглежда искрен в чувствата си, явно просто е много влюбчив, предполагат приятелите му.

Джизъса вече се е изнесъл от София. След завръщането си от „Сървайвър” той живя с родителите си в къщата им в Суходол. В семейния дом посрещаше другарите си, които го направиха победител и му помогнаха да вземе чека за 150 бона. От няколко седмици Благо се е преместил край Пловдив, за да е по-близко до новата си. Той спи във вила в близост до града под тепетата.