Благо опъна Ивана в тоалетната на стадиона в Мюнхен

Джизъса и щерката на Ванко 1 гледаха мача с Ман. Юнайтед, но се забавляваха повече от футболистите

Шоу
17:03 - 21 Септември 2023
28220
Благо опъна Ивана в тоалетната на стадиона в Мюнхен

Благой Георгиев е просто неуморен, особено що се отнася до сексуалния му нагон. Макар и прехвърлил 40-те, той само гледа някъде да "топне чушката" и този път е надминал себе си - отдал се е на секс игри в тоалетната на стадиона в Мюнхен.

Двамата с щерката на Ванко 1 вече не крият любовта си, за която се заговори даже преди разводът му с Поли да е официално финализиран. В момента Ивана и Благо са в Мюнхен, където вчера са гледали на живо мача между Байерн - Манчестър Юнайтед.

Именно там, насред трибуните, двамата се усамотили за кратко муш-муш в тоалетните, похвалил се самият Георгиев пред приятели. Преди да си представите кенефите на нашите стадиони и да се погнусите, правим една уговорка. Санитарните помещения на "Алианц Арена" са на нивото на апартамент в 4-звезден хотел у на.

Въпреки подвизите си, Благо Георгиев не се радва на народната любов и получава съсипващи коментари под всяка снимка с Главчева:

"Добре, че се се отбелязват тея жени, че минават за една и съща", "Той си ги избира млади по егн, ама по визия повечето изглеждат на 30+", "Аз виждам само едно бели зъби от снимката , направо ме зашеметяват", гласят само част от тях.

А що се отнася за секса в тоалетна -0 за човек, драскал по Колизеума, това си е невинна закачка.