Благоевградски бизнесмен загуби 35 бона, жена с джип ги намери

Топ
21:19 - 28 Ноември 2022
5296
Благоевградски бизнесмен загуби 35 бона, жена с джип ги намери

Бизнесменът, който днес забрави раница с много пари, документи и ключове от автомобили откри парите си, пише Струма.

Около 35 000 лева е сумата, която ако не беше отличната реакция на общинско звено "Инспекторат", полицията и добрите познанства на бизнесмена, щеше да бъде загубена.

След часове търсене бе открит човекът, намерил и не върнал раницата. Оказа се жена, шофирала сив джип. Днес благоевградският бизнесмен, улисан в ангажименти, оставил раницата си на тавана на колата си, забравил да я прибере и потеглил.

Час и половина по-късно се усетил, че парите ги няма, разказа той пред Струма ком. Започнал трескаво търсене.

Обадил се в общински инспекторат, защото на мястото, където е слизал от колата си има камери. "Васко, момчето, което гледа камерите ме ориентира отлично в координатите на сив джип, който е минал след мен и е видял раницата ми.

Сезирахме и полицията и преди около час, парите вече са при мен, заедно с изключително важните документи, които имаше в раницата ми, каза бизнесменът.

Оказало, се че джипът е шофиран от жена - бизнесдама, която имала уж намерение да върне парите, но нещо се улисала... Историята има добър край, благодарен съм на инспектората към общината, на момчетата от полицията, които ми помогнаха, заяви бизнесменът