Блатечки: Борил ще ме наследи на сцената, дъщеря ми няма интерес

Диляна Попова също нееднократно е признавала във времето, че общият й син с Асен е талант

Шоу
17:22 - 04 Август 2024
5183
Блатечки: Борил ще ме наследи на сцената, дъщеря ми няма интерес

"Със сигурност Борил ще ме наследи! Катерина се занимава с архитектура, което пак е вид изкуство, така че общо взето и двамата ще се насочат! Голямата си е избрала пътя, но за Борил ще видим". Това сподели Асен Блатечки в скорошно гостуване в "На кафе" по Нова тв.

Актьорът разкри, че 9-годишният му наследник Борил, който учи в Музикалното училище в София, показва куп таланти.

"Борил е много артистичен. Не е изключено да тръгне по професионалния път на баща си. Аз лично не му прилагам натиск. Синът ми сам трябва да избере с какво да се заминава, като порасне - дали ще е актьор, или музикант", сподели още преди месеци Блатечки.

Майката на Борил - моделът Диляна Попова, също нееднократно е признавала във времето, че общият й син с Асен е талант. Хлапето развивало уменията си всеки ден в училище, но и рядко искало да ходи там.

"Не заляга много над уроците. Иска само да си играе с приятелите. Затова и оценките му не са толкова добри, колкото ми се иска. Борил е с по-буен темперамент. Не обича да се подчинява. Не го карам да учи насила", споделя още Попова.

Припомняме, че Диляна Попова и Асен Блатечки се разделиха преди няколко години след бурен романс, но въпреки краха на връзката си, запазиха отлични отношения заради общия си син, пише "България днес".

Както е известно, Диляна има връзка от години с бизнесмен, който я носи на ръце, а Асен от месеци живее под един покрив с чаровна дама на име Елеонора.