Блатечки и Диляна Попова броиха 400 бона за нов апартамент

Двамата вече обзавеждат жилището си в центъра на София

Нещо за четене
13:45 - 20 Февруари 2020
7656
Блатечки и Диляна Попова броиха 400 бона за нов апартамент

Асен Блатечки и Диляна Попова най-после разполагат със свой собствен семеен апартамент. Звездната двойка е закупила просторно жилище от 120 квадратни метра на централната столична улица „Уилям Гладстоун” в края на миналата година и в момента обзавежда апартамента.

Актьорът и красивата моделка са броили 391 166 лева за първия си общ апартамент, като за целта са изтеглили ипотечен кредит. Блатечки и Диляна планират да приключат с обзавеждането и ремонта на жилището до лятото и ползват услугите на професионален архитект, който вече е поръчал от Италия и Австрия почти всички мебели.

Асен Блатечки и Диляна Попова се обвързаха преди 6 години, а от любовта им се роди сина им Борил. Актьорът обаче дълго време се луташе между Диляна и майката на 16-годишната си дъщеря – режисьорката Катерина Горанова. В крайна сметка след множество перипетии Блатечки и Диляна Попова решиха да си дадат нов шанс и да заживеят като семейство, за да отгледат заедно 5-годишния си син Борил. Неговата детска стая е първото изцяло обзаведено помещение в първия семеен апартамент на родителите му.