Близнаците сменят работата, Овните да се пазят от ревност

Риби
07:40 - 01 Юли 2020
9357
Близнаците сменят работата, Овните да се пазят от ревност

ОВЕН

Заемете се с новите си задачи, които ще завършите с успех. Днес не е във ваша полза да обсъждате възможности и предложения за промяна на работното ви място заради ретроградното движение на Меркурий. Тежите на мястото си и ще допуснете грешка. Радвате се на професионални успехи, които ще ви донесат очакваното и нужно признание, а и добри приходи. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е вашето поведение, дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки победите и успехите, които жънете, ще усетите тревога за бъдещето си, заради финансови проблеми засегнали частично и вашия бизнес, но не пропускайте факта, че Меркурий е все още ретрограден. Стабилизирайте материалното си положение и обществените си позиции. Ще се наложи да се потрудите на работното си място, за да отстоявате стабилността си. Ще се заредите с нови сили и нови идеи. Имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимия си. Не му отказвайте сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание. Не проявявайте чувствителността си. 

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден, позволяващ да обмислите и дори да предприемете смяна на професията си. Може да потвърдите съгласието си с тази промяна. Изявете на най-доброто от себе си. Деловите предложения са във ваша полза. Не предприемайте обсъждане на рисковани инвестиции, ако не сте финансово стабилни, защото загубите ще навредят на бизнеса ви, особено при все още ретроградния Меркурий. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РАК

Предстои ви труден, но в същото време и неочаквано успешен и благоприятен за работа ден. Успехът ще дойде, въпреки ретроградния Меркурий, ако сте планирали задачите си и сте ги подредили по важност. Бъдете активни. Ако имате уговорена делова среща, желателно е да я осъществите в първата половина на деня, който ви обещава добри финансови постъпления. Не се опитвайте да си купувате любов, защото не след дълго ще се почувствате нещастни, ако сте се влюбили истински и ви отблъснат. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот. 

ЛЪВ

Имате възможност да предприемете важни промени на работното място. Деня е добър за подготвяне на предстоящите разговори с ръководството и държавните организации. Не пътувайте, ако не сте сигурни в успеха на вашата задача. Ако са ви повикали на делова среща, опитайте се да я осъществите сутринта, защото следобед трудности ще ви попречат да я реализирате. Не се опитвайте да налагате на любимия си правила на поведение, особено ако не сте семейни и очаквате предложение за годеж и брак и не ревнувайте. Ще се разделите неочаквано и болезнено, ако не се сключили брак и ще страдате по ваша вина.

ДЕВА

Сблъсквате се с проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение, които не желаят да чуят думите ви или ги тълкуват както им е угодно. Бъдете склонни на компромиси, защото сами рискувате да се лишите от помощта им във времето на ретрограден Меркурий. Колегите ви са изнервени от нежеланието ви да приемете идеите им. Рискувате да си създадете проблеми и с ръководството. В семейството създайте хармония и разбирателство. Не наранявайте любимия си с непрекъснатите си претенции. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави наслада, трябва да сте готови за него и двамата.

ВЕЗНИ

Днес сте изпълнени с идеи и затова не искате да се занимавате с преките си задължения. Ако ги обсъдите с колегите си, рискувате авторитета си. От сутринта проявете нужната активност. Завършете работата си, а обсъждането на новите планове оставете за следващия ден, за да не изнервите колеги си, като ги задържате на работното място. Няма как да сте щастливи, след като сте на път да се разделите с любимия си, скъпи дами. Прекалили сте с професионалната си заетост и той отказва да ви прости непрекъснатите отсъствия от дома, дори и ако сте с продължителен семеен стаж.

СКОРПИОН

Денят  е благоприятен да обмислите промяна на работата и привличане на нови делови партньори. Активността на работното място ще ви донесе финансови постъпления, които не бива да инвестирате прибързано. Добре би било без показност да обърнете внимание на новите предложения, да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях след като Меркурий приключи ретроградното си движение. Може да сключите брак в този ден, ако датата е изчислена и е подходяща за вас и почивката ви. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

СТРЕЛЕЦ

Отново прочетете и обсъдете с вашите колеги подготвените договори, но заради ретроградния Меркурий дайте реална оценка за себе си дали си струва да работите по новите проекти, заложени в тях и помислете за бъдещите си планове, преди да ги подпишете на следващия ден. Търсете активно нови възможности за професионална изява. Имате възможност да увеличите доходите си. Може и да сте преуморени, но не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия любим и да се отдадете на чувствата си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден ще са още по-незабравими. 

КОЗИРОГ

Готови сте да изливате яда и недоволството си на всеки, които се изпречи на пътя ви, но рискувате да си спечелите неприятели на работното място. Ако това се случи днес, по време на ретроградния Меркурий, те ще ви мъстят и пречат и през следващите месеци. Сдържайте нервите си, за да не навредите на отношенията си. Успехът е с вас. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които искат да докажат, че мамите интимния си партньор. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

На работното място сутринта сте разсеяни и мислите ви са на друго място. Поставете началото на нови задачи следобед, но заради ретроградния Меркурий не прекалявайте с настойчивостта си вашите колеги да приемат новите ви идеи. Не се опитвайте да избързвате, за да не се провалите. Обмислете още веднъж начинанията си. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньорът ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие. Романтичната вечеря и изненадващ подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия. 

РИБИ

Направете поредната, но не последна крачка към разкриване на възможности за стабилизиране на постигнатото в професионално отношение. Деловите разговори ви носят успех, ако ги провеждате сами и не се поддавате на странични съвети. Признайте грешките, които сте допуснали, с ясното съзнание, че ще срещнете разбиране. Въпреки трудностите в семейството сте чаровни и привлекателни. На несемейните жени Съдбата за пореден път поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят.