Бляскава премиера на "Игра на тронове" и в София, гостите минаха по син килим (снимки)

Нещо за четене
17:43 - 16 Април 2019
3173
Бляскава премиера на "Игра на тронове" и в София, гостите минаха по син килим (снимки)

Само 300 специални госта у нас имаха възможност да гледат на голям екран премиерния епизод от финалния сезон на най-популярния сериал на HBO – “Игра на тронове“ в деня на излизането му 15 април. Тръпката от очакването на първите 54 минути от началото на края бе подсилена от зимната атмосферата на премиерната вечер със специално "бяло" уиски, а гостите минаха по син килим, вместо по червен.

Над 300 специални гости видяха епизода във вълнуваща атмосфера

„Игра на тронове“ промени индустрията и това е безспорен факт. Шестте епизода от финала се доближават до самостоятелни игрални филми и надскачат понятието за сериал. Екипът е вдигнал летвата още по-високо и това, което ще видим е наистина впечатляващо – и като история, и като обрати, и като сценични ефекти. Лично аз не знам дали в скоро време друга продукция може да повтори същата магия“, сподели след премиерата Димитър Нойков, управител на HBO България.

Сред гостите на ексклузивната премиера в България бяха Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Саня Борисова, Бат`Венци от "Ъпсурт", Ники Кънчев, Любен Дилов-син, Симеон Колев, Камен Алипиев и др.

Ники Кънчев и Симеон Колев обсъждат сериала

Припомняме, че „Игра на тронове“ ще се излъчи в 6 поредни понеделника с финал на 20 май, като последните два епизода са с дължина по 80 минути. Всяка поредна серия ще е достъпна в платформата HBO GO от 4 сутринта, a вечерната телевизионна премера ще се излъчи от 21 часа по HBO.