Боби Перуката забранил на Николета да си вади вулвата в ефир

Идеята беше шоуто да се излъчва в пролетния тв сезон, а за него НиЛо да прибере 250 000 лв.

Спорт
17:00 - 23 Февруари 2024
12825
Боби Перуката забранил на Николета да си вади вулвата в ефир

Окончателно стана ясно, че плеймейтката Николета Лозанова няма да ражда в ефир, каквито бяха предварителните планове на моделката и възлюбения й - футболиста Николай Михайлов. Двамата имаха предложение за риалити формат до Би Ти Ви, което се провали с гръм и трясък. Според наши източници лично Борислав Михайлов е забранил шоуто да се състои със заплаха да лиши синчето си Ники от издръжка.

"Сега цялата държава ме е емнала, следят ме от НАП и ДАНС, а тази ще си разголва вулвата по телевизията. Няма как да стане. Известно време ще съм по-тих от тревата и това важи за цялата фамилия", ударил по масата Перуката.

Депозираната оставка на Михайлов в БФС, която тепърва трябва да се гласува на следващ конгрес, и постоянните скандали около нея, разколебаха телевизионните шефове в Би Ти Ви и те с облекчение приели отказа.

Въпреки това синът на шефа на БФС и най-успешната ни инфлуенсърка не се отказват от идеята си да се показват в ефир като успешното американско семейство на Ким Кардашиян.

Никакво показване, нареди Перуката

Идеята беше шоуто да се излъчва в пролетния тв сезон, а за него НиЛо да прибере твърде висок хонорар от 250 000 лева. В рамките на предстоящото предаване двамата щели да обзавеждат нов дом за порасналото си семейство, ще показват как купуват детски креватчета, гардеробчета и дрънкалки. Основният акцент обаче щял пада върху вълненията на бъдещата майка във връзка с идването на нейното дългоочаквано бебе.

Идеята плеймейтката да показва живота си извън прожекторите я вълнува отдавна. Преди година Ни Ло дори пусна книгата си - "Професия икона", в която описваше целия си живот и как е станала инфлуенсър номер едно у нас. На Николета едва ли ударът й тежи много. Към този момент тя е една от най-следваните известни личности в инстаграм и изкарва десетки хиляди месечно от реклами.