Богомил Бонев брани Нона с псувни срещу Калина Паскалева

Общество
12:13 - 16 Януари 2020
5532
Богомил Бонев брани Нона с псувни срещу Калина Паскалева

С думи "проститутка" и "ку**а" бившият вътрешен министър Богомил Бонев опъна словесен щит за благоверната си Нона Йотова заради щракнатото й от Калина Паскалева неправилно паркиране на велоалея в центъра на София снощи.

"Нона била на презентация на книга някъде на Раковска. Улицата, съсипана с престъпната велоалея на Фънда, която мултиплицира задръстванията на автомобили. Обадила се на моя шофьор да я прибира и той спрял за малко, частично на велоалеята. Не е паркирал на тъпата пътека, просто спрял за малко", обяснява действията на депутатката нейният съпруг, в постинг в социалната мрежа фейсбук. 

И продължава: "И една проститутка, която се изживява като писателка и журналист, пушейки отвън, снимала Нона и колата. И написала гневен статус срещу депутат на БСП, народен изедник. Ей, к*ви, не се правете на журналисти и папараци, че и без това вече няма вакантни места". Реакцията на Бонев потресе и последователите му, а и феновете на Паскалева, но одобрителните реакции не липсват - при това от политици от БСП. Нона Йотова е народен представител от ПГ "БСП - лява България".