Бой, е*ане и сръбска музика: Риалити героят Емил Каменов попадна в ареста (ВИДЕО)

Нашенецът излетя от сръбския "Биг Брадър", бесен е, че го забъркват в секс интриги

Шоу
18:00 - 05 Октомври 2022
26191
Бой, е*ане и сръбска музика: Риалити героят Емил Каменов попадна в ареста (ВИДЕО)

Разгорещен спор в сръбския еквивалент на "Биг Брадър", носещ името "Задруга", ескалира и нашенецът и риалити звезда Емил Каменов, изхвърча от шоуто. Останалите съквартиранти го наричаха Емил Бугарина. До драмата се стигна, след като един от участниците - Кристиян Голубович налетя на друг "събрат" - Чертич  и започна да го удря с юмруци в главата, а Емил, веднага се присъедини към него.

На видео от побоя се вижда как двамата заедно налагат съквартиранта си Чертич в главата, а охраната не успява да го спаси.

Останалите участници крещят и ги молят да спрат, ужасени от сцената. Това обаче е изключително тежко провинение в шоуто, в което всичко е разрешено.

След схватка в Белия дом в ранните сутрешни часове Големият брат взе спешно решение и дисквалифицира двама членове на задругата заради физическо насилие.

Сръбските медии съобщават, че след като са напуснали великолепното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която веднага арестувала Голубович и българина. Емил Каменов бе известен като саботьора в "Къртицата". 

Сръбски репортер причака двамата бивши членове на кооперацията пред полицейския участък в Печинци, откъдето те излязоха видимо сериозни и уморени от дълъг разговор с органите на реда. След ареста Каменов говори пред местен портал и изтъкна, че съжалява, че изобщо се е стигнало до споменатия инцидент, пише lifeonline.bg.

„Съжалявам, че позволих на някой да ме провокира със системно психологическо изтезание“, заяви той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази голямо съжаление, че се е поставил в тази ситуация. 

„Опитах се да защитя, имаше сбиване, няколко удара. Нямах намерение да го бия. Той ни тормозеше много и снощи удари Валентина. Когато имате роден садист, който малтретира деца, който е изтръгнал кичур от косата на Македонец с корена, който е откраднал нещата ни… – посочи Кристиян Голубович.

„Няма да има дело, защото няма пострадали. Урош ми каза, че не ме е малтретирал… Не можех да позволя да се държим като гости пред българи и македонци. Ще видя как мога да върна глобата. Ще се договоря със Желко Митрович, той ми е приятел. Той знае, че подготвям сватба, раждане на дете. Повечето пари взех предварително, трябва да се договорим. Надявам се да се върна в риалити шоуто, имам добро влияние върху децата вътре" каза Кристиян Голубович.

По думите на Емил и Кристиян Чертич бил садист и системно подлагал всички на психически тормоз. Каменов, който има голям опит в риалити шоута от подобен род, още преди да влезе заяви пред LifeOnline.bg, че ще стиска зъби и ще търпи дразнителите, но до един момент.

Кристиян е помолил от продукцията да го върнат в шоуто, което продължава близо година. Предполага се, че двамата с нашия Емил да бъдат върнати в Задругата след месец.

В шоуто няма храна, съкооператорите разполагат  с 2000 динара, с които трябва да изкарват цяла седмица и това допълнително ги изнервяло.

За секс интригите със сръбската Николета Лозанова Емо разказва:„В предаването се опитаха да ме вкарат в секс интрига, да си менкаме партньори, да се въртим. Аз им казах, че имам жена и дете и край, да не ме пишат в тези участия. Опитаха се да ме вкарат в леглото с Мая Маринкович, която е сръбската Николета Лозанова, силиконова жена, която е като „разтури къща". 100 пъти  й отказах на тая жена, която ме нападаше постоянно. Тя три пъти е била в ,,брадърите" и три пъти е разбивала семейства“, коментира мъжагата.

Емил е щастливо женен и има момиченце. В момента си е взел почивка от риалитито, но след месец му предстои пак да види съквартирантите си.