Бой между студенти в стриптийз бар в Пловдив

Общество
16:31 - 03 Януари 2023
2926
Бой между студенти в стриптийз бар в Пловдив

Студентска война се завихри в пловдивски стриптийз бар. Екшънът се разиграл в края на декември. Студент от турски произход купонясвал с компания в заведението. По същото време и на същото място бил и друг младеж, също с приятели. 

Неговата компания и съседната по маса се спречкали като започнали псувни и обиди. Секунди по-късно скандалът вече прераснал в сбиване. Повикани били полицейски служители. При самото спречкване турчинът взел стъклена бутилка от минерална вода и я хвърлил по вражеската компания. Шишето обаче ударило лошо по главата един от младежите.

След като били изгледали записите от видеокамерите, униформените установили, че бутилката е хвърлена именно от момчето с турски произход. Той бил отведен в близкото районно полицейско управление. Служителите на реда му съставили акт. Междувременно пристигнали на мястото медици оказали медицинска помощ на пострадалия студент, съобщава Марица. 

Изправен пред съда, виновният младеж си признал всичко и изразил съжаление за постъпката си. В крайна сметка магистратите му наложили глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.