Бойко Борисов на посещение във Враца

Политика
09:25 - 28 Юли 2020
3608
Бойко Борисов на посещение във Враца

Премиерът Бойко Борисов е на посещение във Враца. Там той ще посети ремонтираната спортна зала на града. Кметът на града Калин Каменов сподели пред премиера, че преди години състоянието на залата е било толкова лошо, че се е налагало спортистите да се преобличат пред публиката в нея.

В града се изграждат няколко футболни игрища. Тази година "Ботев" (Враца) навършва 100-годишен юбилей, а по този повод ще бъде ремонтиран и стадионът.

Премиерът попита жителите на Враца дали кметът върши работа, а те му отговориха с усмивка. 

Борисов е на инспекция в града, където проверява с кмета как се строят местни инфраструктурни проекти. Той бе посрещнат от симпатизанти. "Бойко, Бойко", скандираха хората и Борисов ги поздрави. Те му благодариха, че градът им е със съвсем нов облик и похвалиха градоначалника си, който преди няколко месеца избраха с рекордна подкрепа.

След това Борисов, градоначалникът на Враца и регионалният министър Петя Аврамова продължиха разходката с джипа. Регионалната министърка отчете милиони инвестиции, а премиерът каза, че най-важно да се работи ударно по отсечката за скоростен път Ботевград-Мездра.

Петя Аврамова съобщи, че отчуждаванията приключват и до две седмици стартират работите и по Лот-1, като сега усилено се работи по Лот-2.