Бойко Борисов : Нямаме неизпълнени обещания (ВИДЕО)

Политика
11:19 - 05 Септември 2024
2398
Бойко Борисов: Нямаме неизпълнени обещания (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с кметове и областни координатори на партията от Шумен и региона.

Заедно с него са депутатите Делян Добрев и Николай Нанков.

"Нямаме неизпълнено обещание! Журналистите търсиха и не намериха", каза Борисов. 

"В този насипен парламент, който нищо не може да направи, нека хората да преценят дали да гласуват за малки партийки, които само да се изказват, или за партии, които ще свършат работа", добави лидерът на ГЕРБ.

Нанков заяви, че ако ГЕРБ управлява, се гарантира, че ще изгради водоснабдителната система "Дунав" и магистрала "Хемус".

От своя страна Делян Добрев изтъкна, че при ГЕРБ е повишила праговете за финансовия одит.

"Що се касае за системата „Дунав“, преди 4 г. щяхме да я стартираме. Тя ще гарантира, че няма да има водни режими в Шуменско. Това, което трябва да чуете днес е, че гарантираме изграждането на системата „Дунав“", категоричен е лидерът на ГЕРБ. 

"Гарантираме, че връщаме националната програма за саниране за блоковете такава, каквато беше, категоричен е Борисов. Чакахме 4 г. Андрей Гюров, Цеков, какво правиха, къде са, има ли ги? Затова не ги коментирам“.

"„Хемус“ ще стане, Ришкият проход ще стане,  заяви лидерът на ГЕРБ. Всеки, който ни подкрепя в това е наш партньор, всеки“.

"Законът за индустриалните паркове е готов, тези паркове ще се развиват много мощно и гарантираме, че ако не достига ток, ще направим подстанция", допълни Борисов. 

"Дори когато дори не управляваме, ние спазваме ангажиментите си към вас – и за водата, и за компенсациите, и за тока, и за газа", отсече лидерът на ГЕРБ. 

"Гордея се много с църквата в Шумен, ГЕРБ даде и партийни пари, защото без Господа нищо не може да се направи. Разбира се, ние сме партия и на българските мюсюлмани и навсякъде изграждаме и джамии. ГЕРБ ще е гарант за етническия модел", категоричен е Борисов.