Бойко Борисов полетя във въздуха след триумфа! (СНИМКИ)

Не, не става въпрос за кабинета Габриел/Денков, а за титлата на Витоша Бистрица

Шоу
21:00 - 23 Май 2023
7254
Бойко Борисов полетя във въздуха след триумфа! (СНИМКИ)

За седма поредна година Витоша Бистрица стана шампион при ветераните по футбол. Разбира се, най-коментираното име беше на Бойко Борисов, който изведе с капитанската лента Бистришките тигри, които спечелиха финала с Ботев Пловдив с 5:3.

Двубоят, игран на "Колежа" под Тепетата, беше наблюдаван от близо 1000 души, които от време на време скандираха името на бившия премиер и лидер на ГЕРБ.

За разлика от друг път Борисов не се разписа, въпреки че имаше такава възможност от фаул в края на мача. Той благородно предостави възможността и на Николай Николов да изпълни дузпа и да запише хеттрик срещу името си.

След края на мача Бойко Борисов вдигна шампионската купа, а неговите съотборници го понесоха на ръце и започнаха да го хвърлят във въздуха. Радостният капитан държеше здраво отличието, а усмивката не слизаше от лицето му.

След това сложи тениска на Ботев с надпис отпред "Колежа", а на гърба: "Благодарим ти, Бойко!"

Бившият премиер се похвали, че този стадион-красавец в момента изглежда така, благодарение на него, а след това отскочи да инспектира и съоръжението на градския съперник на Ботев - "Лаута" на Локомотив.

Снимки: Lap.bg