Бойко Борисов удари рамо на Младен Маринов (НА ЖИВО)

Бившият вътрешен министър отново е водач на листата на ГЕРБ в София област

Политика
18:45 - 19 Септември 2022
7251
Бойко Борисов удари рамо на Младен Маринов (НА ЖИВО)

Костинброд е поредната община, в която продължава предизборната обиколка на Бойко Борисов. Бившият вътрешен министър Младен Маринов отново е водач на листата на ГЕРБ в София област.

Кметът на Костинброд Трайко Младенов посочи, че в залата има негови колеги, кметове на изключително силни и изключително развити общини, благодарение на ГЕРБ. И посочи, че за 4 пореден път откриват кампанията с литургия в църква, защото е "важно да почитаме Господ и да се поклон им пред него, да знаем, че каквото праим, е богоугодно". Той изтъкна, че ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов са помагали на всички общини, а следващите - на никого. По думите му Кирил Петков имал само една среща с НСОРБ и било покъртително, защото не можел да отговори на нито един въпрос.

Водачът на листата за София област, бившият вътрешен министър Младен Mаринов посочи, че за последната година и 2-3 месеца държавата тотално е спряла. "Загубили сме нашата финансова сигурност, националната ни сигурност, енергийната... Загубили сме нашето бъдеще, защото хората се чудят как ще изкарат следващите месец-два и не мислят напред. До там ни докараха", ядоса се той.