Бойко е бесен: Глупакът се убива с мълчание (ВИДЕО)

Политическата класа излезе извън контрол, смята бившият премиер

Политика
11:58 - 29 Септември 2022
5341
Бойко е бесен: Глупакът се убива с мълчание (ВИДЕО)

"Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови организации, защото за съжаление политическата класа излезе извън контрол. Дори и така наречените дебати не се занимават с важните теми, каквато е туризмът, например", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със синдикатите от туристическия и ресторантьорския бранш.

"Заради хората, които гледат, искам да кажа, че глупакът трябва да се убива с мълчание. Иначе и ти ставаш глупак. Радичков го е казал, не аз", така Борисов коментира вчерашния дебат по бТВ, на който Кирил Петков се появи неканен, което доведе до напускането на представителите на ПП ГЕРБ от студиото.

Бизнесмени от туристическия и ресторантьорски бранш направиха своите предложения за подобряване на рекламата на страната ни. Те изразиха желание да бъде съставена камара, която да обедини представителите на бизнеса.

"Ние винаги се вслушваме в синдикатите. Всички политически партии трябва да се обединим върху това, което браншът предлага", заяви Борисов.

"Ние сме направили ДДС-то 9% и ще го оставим така, защото е важно за бизнеса. 26 хиляди предприятия са в този сектор", увери лидерът на ГЕРБ.

"Синдикатите могат да разчитат на нас и като опозиция, и като управляващи, че ще представляваме интереси им в парламента", каза Борисов.