Бойко гласува: Искаме да спрем промяната (ВИДЕО)

Политика
12:42 - 14 Ноември 2021
2470
Бойко гласува: Искаме да спрем промяната (ВИДЕО)

Бойко Борисов гласува и предприе нова атака към кабинета. „Искам да се спрат безогледните кражби под чадъра на служебното правителство. Искам да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милиард”.

Така бившият премиер коментира изборната ситуация, поне според неговото тълкуване.

Много е важно да се промени "промяната", защото промяната ни донесе цените на тока в пъти повече, починали от COVID на първо място в света. И кандидат-президенти и министри обясняват, че се справят с пандемията. Искам да върнем стария модел за цените на тока - 80 лв., и ние го предложихме и ще го върнем от първия ден.

А когато поскъпват горивата и тока, растат и цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по пол. млрд. Всичко възможно ще направя тази промяна да спре. Абсолютно замразени всички инфраструктурни проекти - обричане на Севера и Северозапада на гибел. В селското стопанство нито една помощ на никого.

В културата, освен лични помощи, нищо. В отбраната само пращат писма - нищо. Подлъгват полицаите само с някакви пари, а ние вдигнахме тази година заплатите им на тях и пожарната с 15%. Искам да продължи увеличението на заплатите на учителите. Да се увеличат възнагражденията на нашата армия, коментира той. 

Очаквайте подробности