Бойко пред туристическия бранш: Зимният сезон отиде на кино

Шефът на ГЕРБ се похвали за зелените коридори и тъгува заради празните стадиони

Политика
10:57 - 03 Ноември 2021
1675
Бойко пред туристическия бранш: Зимният сезон отиде на кино

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и експерти на партията в сектор "Туризъм" се срещнаха в централата на партията с представители на туристическия бранш, ресторантьорския и хотелиерския бизнес.

На срещата климатологът проф. Георги Рачев, който е експерт и в сектор "Туризъм", обясни, че в страната ни трябват туристи от чужбина. "Хората, които се опитват да ни управляват, нищо не правят и само отлагат", отсече той.

"Зимата дойде, в планините вече има сняг. Кой Ханс или Смит, както казваш ти, ще дойде в тъмночервената зона. Миналата година всички курорти работиха на макс. А сега сме в тъмночервената зона само защото не се ваксинираха. Не им била достатъчна кампанията за ваксиниране. То само за ваксина се говори, какво повече трябваше да направим", каза още Борисов и припомни, че за да стимулира ваксинацията е въвел зелените коридори.

"Навсякъде в Европа са пълни стадионите. А ние заради глупостта си да дадем половин милиард за избори, сега ще провалим и зимния туризъм. Нямае да имаме зимен сезон", възмути се лидерът на ГЕРБ.