Бойко: "Промяната" къта 100 милиона в офшорки

Най-хубавото, което Петков ми е пожелал, е да се пенсионирам, кахъри се лидерът на ГЕРБ

Политика
15:53 - 21 Септември 2022
3057
Бойко: "Промяната" къта 100 милиона в офшорки

Единственото хубаво нещо, което ми е пожелано от Кирил Петков, е да се пенсионирам. Защото това, което ни очаква, е къртовски труд, лишения и затягане на колана, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в добричкото село Зърнево. 

Борисов заяви, че не разбира как е възможно да се теглят кредити, за да се изплащат пенсиите. Той твърди, че има информация за над

100 милиона в офшорки на "Продължаваме промяната". Борисов настоява, че ПП всеки ден са крали по 1,20 лева от джобовете на българите за всеки литър бензин и нафта.

"Дългът върви към 50 милиарда, които трябва да върнем. Това, което изкарваме, ще го връщаме за покриване на кредити и лихви на Асен Василев. Така, както с пирамидите излъгаха българите, така партията на"Промяната" ги излъга за година и половина. И когато си тръгнат, за нас ще останат празните талончета и дадените пари за тях", каза бившият премиер.

Лидерът на ГЕРБ обвини управляващите, че от година и половина не пускат нови отсечки по автомагистрала "Хемус", за да не кажат, че именно той има заслугата за това: "Ремонтират стария път, за да не пускат отсечката. Така спряха АМ "Хемус", АМ "Струма", пътя Русе – Търново. Сега сме в яма."