Бойко се показа след загубата и заговори за „Хемус“

Политика
13:05 - 27 Ноември 2021
5056
Бойко се показа след загубата и заговори за „Хемус“

Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов на конференция на младежката организация на ПП ГЕРБ се провежда в момента в Арбанаси. Това е първата поява на Борисов след двете загуби на 14 и 21 ноември.

На срещата присъства и бившият вицепремиер Томислав Дончев и др.

Когато два пъти подред кажеш, че Крим е руски и в понеделник после пуснеш съобщение, че едва ли не не са те разбрали - това беше трик, коментира той.

До Търново в края на тази година щяхме да стигнем с "Хемус" и всичко това десетилетия ще стои така. Те няма да го направят и няма да го пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистрала между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север, каза Борисов.

Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора. Тихомълком, без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние много пъти сме ги обсъждали, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък.

Само социалните мерки, които предложиха вчера, са около 15 млрд. лева. бюджетът се прави от управляващите, защото основното мерило е да спазиш дефицита. Сега ще си затраят, познавам ги добре. като ги гледам инфлацията ще отиде към декември около 10%, посочи лидерът на ГЕРБ.