Бойко ядосан: Как не ви е срам, бе, вуду сайтове? (ВИДЕО)

Политика
16:09 - 04 Ноември 2020
9012
Бойко ядосан: Как не ви е срам, бе, вуду сайтове? (ВИДЕО)

Как не ви е срам, бе, лъжливи вуду сайтове? Как не ви е срам? Това попита премиерът Бойко Борисов по повод информациите, че държавата ще бъде тотално затворена.

Само самодисциплината ни спасява, държавата няма да спира, ясен бе премиерът във видео, публикувано на фейсбук профила му. "Лъжците това искаха - пуч. Искаха държавата да срути, да обвинят Борисов, да правят президентска републики", каза още премиерът. 

"Искам да поздравя всички сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам. Няма да бъде затваряна държавата - сега като ръководител се чувствам най-сигурен", добави още той и обясни, че според него здравите трябва да работят, а заразените да се карантинират. "Болните веднага да се лекуват. Затова усилихме болници, полицаи, огнеборци и всичко", обясни премиерът.

По думите му в началото не е била ясна ситуацията и затова е била затваряна държавата. "Даде ефект, но сега знаем какво е. По 500 оздравяват - трябва да работят. Психиката на хората трябва да се стабилна", каза още той. 

"Гладен няма да оставя никого. Не се подвеждайте по лъжците, те това искаха - пуч. Да няма парламент, да не могат да се взимат решения,  

"Разчитам на докторите и сестрите и водещите ни лекари. "Не вярвайте на смрадливите, а не на отровните", призова той.