Бойко, затвори църквите за Великден!

Топ
21:08 - 12 Март 2020
7980
Бойко, затвори църквите за Великден!

Г-н Бойко Борисов, знам, че няма да прочетете това, но се надявам някой ваш пиар да го види и да ви напомни, че на Великден, след точно месец, в църквите ще се съберат десетки хиляди възрастни хора, голяма част от тях болнави, търсещи надежда в Бог, Исус, или просто в някой, който да намали страданието им.

В същото време коронавирусът ще ескалира и това масово събиране може да превърне атентата в църквата „Света Неделя” през 1925 г. в лек битов инцидент, в който са загинали само някакви 215 и ранени 500 души.
Г-н Борисов, забранете събиранията по Великден! Хората могат да се молят от вкъщи, могат да палят свещи от вкъщи, но не могат да се лекуват от коронавирус вкъщи. Здравната ни система няма да издържи и това което ще последва след този безхаберен акт ще донесе само сълзи и скръб, а коронавирусът на сълзи не вярва, той се страхува само от германски мерки, а не от италианско неглижиране. Просто забранете празнуването и събирането в църкви, джамии и синагоги до второ нареждане. Забранете и получаването на пенсии по пощите, защото там стават опашки от възрастни хора, които са най-рисковата група. Убедете тези, които са гласували за вас, както и онези, които не са, че това е за тяхно добро. Никой нищо няма да загуби, а всички ще спечелят много. Включително и вие.
Успех и кураж!

Теодор Михайлов, във Фейсбук