Боксьорът Усик: Аз да не съм Ванга!

Знаете ли коя е тя? Потърсете го в Гугъл", заяви украинецът

Топ
16:33 - 18 Август 2022
4181
Боксьорът Усик: Аз да не съм Ванга!

Любопитно изказване направи украинската боксова звезда Олександър Усик преди очаквания с огромен интерес двубой за титлите в тежка категория срещу Антъни Джошуа. Сблъсъкът е в събота вечерта в Саудитска Арабия, като бе замесено и името на пророчицата Ванга.

Запитан за прогноза как ще се развие срещата, Усик отговори:

"Донякъде знам какво ще направи Джошуа, но не мога да разкрия преди двубоя. Направих много, свършихме много работа, така че е време да се бием в събота. Кой ще победи ли? По дяволите, аз не съм Ванга! Знаете ли коя е тя? Потърсете го в Google", заяви украинецът в интервю за канала BeanymanNews.

Заложените на карта този уикенд са световните шампионски колани на WBA, IBF и WBO, които Джошуа е твърдо решен да си върне, но Усик е сигурен, че ще ги запази.

Украинецът не пропусна да се похвали също, че получава огромна подкрепа от сънародниците си, включително и от войници на фронта във войната срещу Русия.

"Получавам новини от вкъщи всеки ден. И имам добри новини. Някои от моите приятели, военни, се върнаха живи и здрави от изпълнението на наистина сложна и опасна задача. Също така е положително, че чуваме по-малко експлозии и виждаме намаляване на вражеската активност.

Народът на Украйна е този, който се бори упорито да защити нашата независимост, свобода и култура. Получавам гласови и видео съобщения с надъхващи думи. Те се молят за мен и искат да победя. Не съм мотивиран от парите. Целта ми е да живея живот, полезен за света, в който живея. Това би искал Исус", допълни украинецът.

Както е ясно, Усик спечели срещу Джошуа в първия двубой и му отне световните титли. След старта на военните действия в Украйна пък боксьорът се върна в родината си и отиде на фронта, но след това напусна страната, за да се подготвя за боксовия супермач.