Болен ли е Захари Бахаров, или се крие?

Участието на звездата в сериала "Войната на буквите" се оказа една от най-коментираните теми тези дни

Шоу
16:46 - 19 Януари 2023
3927
Болен ли е Захари Бахаров, или се крие?

Звездата Захари Бахаров отложи две представления, тръшнат от сезонен грип. Под въпрос е и следващата му изява в спектакъла "Чамкория" в Пловдив. Захари обяснил пред екипа, с който работи по продукцията, че не се чувства добре и е абсолютно невъзможно да излезе на сцената. 

Участието на Захари в сериала "Войната на буквите" се оказа една от най-коментираните теми през седмицата и недоброжелатели твърдят, че критиката по адрес на лентата може да е накарала дългуча да се скрие.

Самият Бахаров споделя, че е бил подготвен за атаки към продукцията по романа на Людмила Филипова. "Очаквах и съм подготвен за критиките от всякакви специалисти по история. Цялото приключение си беше рисковано и на ръба на провала. Аз казах на Теодора Духовникова, че трябва да се впуснем в това предизвикателство, защото кога иначе ще имаме възможност да играем подобни роли. Не съжалявам и мога да кажа, че който е очаквал някаква историческа пунктуалност, този сериал по-скоро не е за тях", коментира Захари старта на сериала по БНТ.