Болната Лена: Само да оздравея и пак съм в А-отбора

Дали в четвъртък ще се събудим с облекчение, или с желание за емигриране?, попита риторично дясната ръка на премиера

Новини
08:48 - 22 Юни 2022
7738
Болната Лена: Само да оздравея и пак съм в А-отбора

"Битката в момента не е за ББР, а за цялата държава. Битката е за това дали в четвъртък сутрин ще се събудим с чувство на облекчение или с желание за емигриране? Дали ще оставим егото или страхът да ни водят? Дали си мислим, че при едно ново раздаване на картите ще се “уредим” по-добре или поне ще “накажем” тези, които заради битките и идеалите си са ни отнели спокойствието…

Да успокоя “доброжелателите”, #промянатапродължава и целият отбор сме единни и по-мотивирани от всякога!"

Това написа във фейсбук говорителката на правителството Лена Бориславова. И добави послепис, че в момента, в който се възстанови от грипа, се връща в отбора. От няколко дни Бориславова изчезна от публичното пространство, като дори имаше предположения, че се е заразила с Covid.  

"Старите големи кредити на въпросните 8 компании от ББР без изненада - изпадат в неизпълнение, т.е. няма кой да върне онези 2 млрд. лв. Наказани няма…, продължава постът на Бориславова. 

Прокуратурата се е самосезирала, само че не за просрочените кредити или увреждането на държавния ресурс, а заради договор, сключен с кантората, подпомогнала новото ръководство в първите дни на битката", написа още Лена Бориславова.

Следва продължение, завършва посланието си говорителката на правителството.