Болната от рак Кейт Мидълтън с пълна промяна

Въпреки болестта, принцесата е станала много по-уверена

Шоу
14:30 - 01 Октомври 2024
5835
Болната от рак Кейт Мидълтън с пълна промяна

Всеки път, когато принц Уилям и Кейт Мидълтън излязат от двореца, очите на целия свят са вперени в тях, а камерите и експертите следят всяко тяхно движение. Според специалиста по езика на тялото Дарън Стантън, съпрузите дълго време са търсели подкрепа един в друг по време на официални събития, но сега са пораснали във всяко отношение. Въпреки че сега Кейт явно се е отпуснала в кралската си роля, нещата в началото са били коренно различни.

"Самочувствието на Кейт се повиши значително през последните години. Когато се появи за първи път пред публика, видяхме как често си играе с косата си и търси подкрепа от Уилям по време на съвместни интервюта или събития. 

Можехме да видим това и от страна на Уилям, защото и двамата искаха да получат подкрепа един на друг. Изглежда, че в началото не бяха много уверени и да се гледат в очите беше начин да се проверят взаимно. И двамата искаха да се чувстват спокойни", обяснява Стантън. 

По думите му, сега Кейт рядко проявява някакви признаци на нервност и вече не й е нужно да се обръща към съпруга си за подкрепа.

"Имаме чувството, че тя е щастлива да бъде там и иска да докаже, че е там, за да продължи работата си. Тя има вътрешна сила и е много мотивирана да даде най-доброто от себе си.

Доказателство за това е, че държи главата си високо, активно участва в разговорите и осъществява зрителен контакт с хора, които никога досега не е срещала. Кейт нямаше тази увереност преди.

Това не е твърде натоварващо и е очевидно, че ролята й се удава лесно. 

Кейт винаги прави зрителен контакт с всеки, с когото общува, и никога не се прегърбва. Също така рядко кръстосва ръце на гърдите си, което обикновено показва, че човек не се чувства на място и му липсва увереност", казва още експертът.

Дарън Стантън добавя, че има още няколко знака, които говорят за голямата промяна у принцесата на Уелс.

"Тонът на Кейт също е важен. В ранните интервюта на Кейт гласът й бе доста нисък по сила и тон.

Гласът й сега е много по-силен и пронизателен, което показва значителна промяна в нейната увереност. Това е напълно различна Кейт.

Походката й също е много по-уверена. Тя изобщо не гледа надолу. Гледа право напред, а раменете й са назад. Това показва, че не се страхува от околните и е в хармония със себе си", посочва в заключение Стантън.