Бомба в двореца! Меган Маркъл крие тайна дъщеря

Нещо за четене
14:42 - 10 Март 2020
8090
Бомба в двореца! Меган Маркъл крие тайна дъщеря

Меган Маркъл имa момиченце, което крие в строга тайна. С тази сензационна новина на първата си страница излезе американския таблоид Woman’s Day.

Изданието пише, че бившата вече херцогиня има тайна дъщеря, която е скрила от всички.

Освен това журналистите на списанието са успели да се докопат до информацията, че принц Хари бил бесен и излязъл извън контрол когато разбрал за лъжите на съпругата си.

Ето какво всъщност наистина се е случило. Става дума за малко момиченце, което Меган е искала да осинови по времето когато е омъжена за първия си съпруг Тревър Енгелс.

Според анонимен източник майката на бъдещата херцогиня на Съсекс настоявала дъщеря й да вземе детето.

По онова време тя изпълнявала длъжността на социален работник, контактувала с хлапето което било настанено в приют.

Явно много го е харесала и затова натискала дъщеря си да го отгледа.

Не става ясно дали актрисата е осиновила малката или не се е стигнало до узаконяване на акта. Въпреки това Маркъл продължава и сега активно да общува с нея и да си кореспондира.

Съдейки по записите, които са открили журналистите детето е намерило свое семейство. А според слуховете херцогинята отделила от времето си и я посетила в Лос Анджелис.

Все още двойката не е коментирала ситуацията официално.

Но ако се има предвид, че Меган и Хари вече не за обвързани със строгите правила на кралския протокол за комуникации с медиите се очаква в скоро време херцогинята да даде обширно интервю по въпроса, предават от graziamagazine.ru.