Бомба в Lupa.bg: Ето го втория убит с Къро - бодигарда Сашо ФБР-то

Александър Методиев над 20 години охранява боса, бил е с него и в къщата в ЮАР

Новини
13:55 - 26 Май 2023
21028
Бомба в Lupa.bg: Ето го втория убит с Къро - бодигарда Сашо ФБР-то

Най-довереният човек на Красимир Каменов-Къро от поне 20 години - бодигарда му Александър Методиев, е мъжа, който е разстрелян с него в ЮАР. Това научи сензационно Lupa.bg от свои източници в подземния свят. На този етап полицията в африканската държава не е разкрила самоличността на нито един от убитите 4 души.

Къро с охранителя си Сашо ФБР-то. Двамата бяха разстреляни вчера сутринта в имението на боса в ЮАР

Близки до Методиев обаче признават, че от вчера нямат никаква връзка с него. Той е плътно до Красимир Каменов в ЮАР и в момента на екзекуцията е бил в имението. Александър Методиев работи за Къро много отдавна и постепенно се превръща в дясната му ръка. Той е известен с прозвището си Сашо ФБР-то.

Изпълнява и много мръсни поръчки на Къро. Сред задачите му е била и да обучава на точна стрелба останалите хора на боса. "Нямаше начин да започнеш работа при Къро, без преди това да те провери и обучи Сашо ФБР-то. Той подбираше лично момчетата и ги превръщаше в истински войни", разкриват хора от обкръжението на разстреляния Красимир Каменов.

В ъндърграунда се знае, че бодигарда Александър Методиев е в основната на убийството и на друг известен подземен бос - Милчо Бонев - Бай Миле. Месец преди убийството на бай Миле в ресторант градина "Славия", шефът на охраната на Къро закупува няколко бронежилетки от столичен оръжеен магазин. В последствие една от бронежилетките със съответстващ сериен номер е намерена в изоставения от килърите автомобил "Субару", с който е извършен престъплението. 

Тогава криминалисти от СДВР и ГДНП светкавично задържат Сашо ФБР-тои той търка наровете на столичното следствие в продължение на седмици, но съпричастността му към убийството случайно или не не е доказана. След това е измъкнат лично от Къро.