Бомба в Lupa.bg: Илхан Кючюк набит на сюнет, хванал младеж за чатала и му подал 200 евро (18+)

Скандалът с евродепутата бил потулен от бившия председател на ДПС Мутсафа Карадайъ и кмета на Кърджали Хасан Азис

Новини
02:07 - 24 Юли 2024
34445
Бомба в Lupa.bg: Илхан Кючюк набит на сюнет, хванал младеж за чатала и му подал 200 евро (18+)

Срамен епизод с един от знаковите депутати на ДПС в последните години - Илхан Кючюк, помнят съпартийците му. Кючюк бил набит от млад здравеняк на сюнет в кърджалийско село, след като си позволил в нетрезво състояние да го опипа по чатала и да му предложи "мъжко забавление", научи Lupa.bg.

Случката се разиграла през 2021 г., когато почти целия партиен актив на ДПС се събрал на сюнет на новороденото внуче на един от местните големци, дългогодишен приближен до бизнес кръговете в партията. Преди това, каквато е традицията, имало мазни борби, а наградата била як и породист коч.

Кючюк си набелязал здравеняка, който се борил стръвно с опонента си, но в крайна сметка загубил, спомнят си очевидци на резила. Малко по-късно вечерта, след като обърнал няколко питиета, Илхан се настанил до бореца и взел да го утешава. След час-два онзи отишъл до тоалетната, а малко след това към клозета се запътил и настоящия евродепутат.

Секунди по-късно се понесли яростни викове и ошашавените домакини скочили към тоалетната. Там заварили пехливанина да налага Илхан Кючюк и да го псува сочно на турски. След като ги разтървали, младежа обяснил, че големеца се приближил до него и го хванал за чатала, като с другата си ръка му подал банкнота от 200 евро и му смигнал дяволито: "Хайде ела с мен после". Младият мъж обаче побеснял и скочил на бой, без да се интересува кой стои срещу него.

"Стана страхотен резил. Илхан се кълнеше, че момчето си измисля и нямало нищо такова. Случаят бе потулен от тогавашния председател на партията Мустафа Карадайъ и кмета на Кърджали Хазас Азис, които иначе казаха: "Мале-мале, голям кашмер! Бива ли такова нещо?!", свидетелстват очевидци пред Lupa.bg.

Сега е възможно историята да бъде изровена от архивите и младия боец да бъде придуман да свидетелства срещу наглата изцепка на политика със сигнал до Европарламента. Както е известно, покрай шумните сексскандали с Харви Уайнстийн и Кевин Спейси, който също опипваше младежи в Холивуд, с кариерите им бе свършено и в момента срещу Спейси са заведени 6 дела за сексуален тормоз. Дали Илхан Кючюк, който се държал нагло като Кевин Спейси и не се свенял да опипва и да склонява млади мъже за секс, няма да е първия роден политик, попаднал в подобен позорен скандал?!

В ДПС е публична тайна, че Илхан Кючюк има интимна връзка със съпартиеца си Валентин Тончев, който издигна и наложи като депутат от движението. Най-парадоксалното е, че съпругата му била наясно с това и не се притеснявала от гей изцепките на мъжа си.