Бомба в Lupa.bg: Светлана и Гущеров се развеждат!

Новини
17:58 - 06 Август 2020
10785
Бомба в Lupa.bg: Светлана и Гущеров се развеждат!

Само 2 години след като се омъжи за милионерския наследник Християн Гущеров, плеймейтката със скандално минало Светлана Василева обяви, че е в процес на развод с него.

"Искам да споделя с мойте последователи, че аз и съпругът ми Християн Гущеров сме в подготовка за развод. Също така, че бившата му жена е била много права за него - това е един мъж, който има проблеми с алкохола и баща, който не си поглежда детето. Мисли си, че след като плаща за гледачки и шофьор на детето, е достатъчно. Жал ми е и ми е мъчно, че детето няма баща, който дори един път не му смени памперса и не е поседял с дъщеря си дори 2 часа. Това е един ужасен човек“.

Това написа в инстаграм профила си Светлана Гущерова рано тази сутрин, видя репортер на Lupa.bg. (правописът е запазен - б.а.)

Скрийншот от публикацията на Светлана

Постът обаче изчезна така неочаквано, както и се бе появил, само след няколко часа. Потвърждение за достоверността на информацията към момента няма. Възможно е публикацията да е дело на хакерска атака - по-късно днес плеймейтката се оплака, че искат да й откраднат самоличността. 

Разбира се, също е възможно и публикацията да е написана от нея в момент на силен афект, но силиконката да се оправдава с хакери.

Християн и Светлана Гущерови на сватбата си през юли 2018 г.

Публична тайна от години са проблемите на Християн Гущеров с алкохола. Синът на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров има лошо пиянство още от ученик, като в най-лошите моменти той се отдава на опустошителни запои, продължаващи с дни. "Пресушава поне литър уиски на ден и става непоносим - агресивен е и понякога е опасен", разказва човек от обкръжението му. 

След като се ожени за Светлана Василева, която го дари с дъщеричка, Християн уж декларира, че е напълно нов човек. Явно обаче отново се е върнал към отвратителните си навици.