Бони проговори за пластичните си операции

Певицата призна само за ринопластика, забрави за силиконовия си бюст

През ключалката
09:33 - 22 Февруари 2020
18216
Бони проговори за пластичните си операции

Бони сподели в телевизионен ефир, че като малко дете в Сливен си е мечтала за дънки и пръстенче. Днес вече е постигнала своите големи успехи, има много песни, клипове и награди, фенове, пръстенчета и дънки.

Горда майка е на своята дъщеря.“Михаела е послушно дете, в сравнение с каквото сме чували. Сега са в такава възраст, че е нормално дори понякога да имат опърничави моменти. Тя е на 17 години, тийнейджърка, но с две думи е добро момиче, благодарна съм“ – казва певицата в студиото на „Преди обед“, където гостува заедно с дъщеря си.

Въпреки че Михаела е наследила музикалния талант на майка си, все още не е твърдо решила да тръгне по нейните стъпки. Учи икономика и информатика в частна гимназия.

„Хубаво е родителят да може да посочи правилния път на детето си, какво е необходимо, какво би било добре за него като образование“ – подчертава майката.

Фолк звездата говори открито и за това какво й липсваше, за да прибегне до промяна във визията си преди време.

„В никакъв случай не съжалявам. На мен ми се наложи да направя тази ринопластика заради здравословен проблем. Беше ми рудно не само да дишам, но и да пея. Нормално е като си коригираш носа, да ти се промени и формата на лицето. Никакви други неща не съм си правила“ – заяви изпълнителката, която явно е забравила, че има силиконов бюст.