Борба за оцеляването на пациенти в „Св. Анастасия“

Новини
16:30 - 06 Април 2021
1182
Борба за оцеляването на пациенти в „Св. Анастасия“

Борба за оцеляването на пациенти, недостиг на консумативи и морални решения ще усложнят ежедневието на лекарите в „Св. Анастасия“. Доктор Наков и сестра Кирилова са твърдо решени да пристъпят към процедура, която да дари нов живот и да им помогне да се сдобият с желаното дете.

Разговор с доцент Захариев ще постави различни въпроси, сред които възможно ли е двамата да останат удовлетворени от такава ситуация и редно ли е детето да расте във формално семейство. Какво ще решат Наков и Кирилова и дали едно бъдещо дете може да даде повече смисъл на живота и да заличи разочарованията, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“.

Спешна операция ще мобилизира лекарския екип и едновременно с това ще създаде настиск върху колеги в болницата. Доктор Романова ще потърси подкрепата на Методиев, който ще трябва да избира между задкулисните договорки с Фотев и дълга към жената, която обича.

Сестра Жекова също ще се озове на бойното поле, впускайки се в търсене и осигуряване на консумативи за болницата. Кризисната ситуация ще я провокира да потърси нови решения и да влезе в сблъсък с неочакван човек от болницата. Междувременно доктор Димова също ще се опита да осигури средства, а инициативата ще се окаже челен сблъсък с действителността. Отношенията на сестра Райкова и Хаджихристев ще продължат да варират, въпреки старанието на Кая да намери път към него.