Борбата за Македония в НАТО е битка за българската независимост

Вижте само кой се противи на европейската интеграция на комшиите и ще ви стане ясно, че трябва да ги подкрепим с всички сили

Коментар
13:58 - 30 Септември 2019
5899
Борбата за Македония в НАТО е битка за българската независимост

Вярно викаше Дилбер Танас в „Мера според мера”: Не Македония, а Мъки, Мъкидония трябва да се нарича това място. С мъка отхвърлило миризливия османски пантоф, за да се мъчи половин век под партенката на сърбоманския болшевизъм и днес мъчително и срамежливо да подава дупе на шиптърския национал-ислямизъм, финансиран с кокаинови долари.

Сега братята от Запад пак са на кръстопът. Или тръгват с неуверени крачици към Европа и НАТО, или до четвърт век стават русизиран мюсюлмански анклав на Съветите от типа на Туркменистан или Таджикистан под пряко наблюдение на балканския наместник на Путин в Сърбия. И на целия този фон ние инициираме обществен дебат накъде да бутаме любимите си комшии – на Запад, или на Изток.

Само като погледнете кой на каква позиция е, би трябвало да ви стане ясно, че дебат не може да има. Апологетите на стопирането на македонското присъединяване към Европа говорят сами за себе си. Решетниковският пилот-колоездач с фуражка, когото имаме като (п)резидент, тумбакът с патриотична душа и картонче от Държавна сигурност, когото имаме като военен министър, и… Владимир Владимирович от Кремъл.

Отношението и дейността на Русия по македонския въпрос в последното столетие е направо необятно. Едва в последните години доста срамежливо започнаха да излизат на бял свят факти и документи, включително и за нейната роля за възникването и утвърждаването на антибългарски насочената теория за македонизма, която вече в продължение на век и половина обслужва Сърбия и нейните апетити към българските земи и народ.
Тъкмо руската политика спрямо Македония по най-чудесен начин илюстрира истинските намерения на Москва за България. Истината от столетия е била, че Москва цели разпарчетосването на България, насъскването на отделните парчета, за да се превърнат Балканите (където България е основен фактор) в лесна плячка за влиянието на империята отвъд Черно море.

Коя държава мислите застана с пълна сила зад антибългарския и престъпен режим на Груевски? Русия разбира се. Лавров публично заяви, че „Шарена революция“ се управлява отвън и заподозря „украински сценарий“ … Руската пропаганда у съседите, точно като у нас, крещи за соросоиди, маши на Вашингтон и клейми всеки неудобен като външен агент. Припяват им платени патриоти като брадатата журналистическа свиня Миленко.

Изборът за отношението ни към Македония е много повече от съседски жест или съгласие за рождената дата на Гоце Делчев. Това е всъщност борба за нашата родина. И нейния цивилизационен избор.