Борбата за паркиране в Поморие доби нови мащаби (СНИМКА)

Заринаха колата на местна дама със суров сафрид

Куриози
11:00 - 18 Август 2022
3023
Борбата за паркиране в Поморие доби нови мащаби (СНИМКА)

Борбата за намиране на паркомясто в Поморие придобива нови мащаби - ако досега съседи, хазяи и туристи заявяваха с туби и конуси уж принадлежащите им спотове за колите, тази сутрин млада местна жителка осъмна с нахвърляни върху предния капак десетки сурови сафрида. 

Мариела Иванова публикува бруталните снимки в страницата във фейсбук на поморийци и отправи остри критики срещу наказателния метод, ползван явно от неин съсед по неясни причини. Въпреки че е оставила мобилен номер за връзка, той явно е решил, че по-голям ефект от обаждането ще има замерянето с пресен улов. 

"Обръщам се към съществото, което ми е направило тази мизерия:

1- не ти бях спряла пред вратата на гаража

2- ако толкова много съм ти пречела,защо просто не звънна на телефона от бележката

3- цяло лято всеки спира на въпросното място и нямаше проблем

4- това,че номерата ми не са с бургаска регистрация,не означава,че съм турист. Напротив, и аз живея и работя в този град.

5- Със сигурност знаеше,че колата е моя и знаеш къде живея, през 3 врати от теб.
Благодаря, за " културното " отношение "съседе", който и да си...", пише отчаяна поморийката. 

Тази година в морския град заработи платено паркиране, синя зона и специално обособени буферни места без такса. Но разпределението на паркоместата срещу заплащане към общината вбеси и местни, и курортисти заради непрозрачни процедури. Градът е изпълнен с повече от 6-7 пъти обичайното си население през летния сезон.