Борето: Чакам доклад от Николай Костов защо играем слабо

Спорт
13:23 - 13 Декември 2023
3841
Борето: Чакам доклад от Николай Костов защо играем слабо

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров сподели своя поглед върху ситуацията в Левски и слабите резултати на тима в последно време.

„Аз разговарях на няколко пъти с Николай Костов. До края на месеца ще си изпълни задължението да ми представи доклад за спада в нашата игра. Аз имам обяснение за себе си, но не бих изпреварил събитието. Нека ми даде това нещо и след това ще разберете.“, заяви Боримиров на пресконференцията, на която от клуба направиха равносметка за годината.

Той открои и целите пред отбора: „Като футболист винаги съм си поставял високи цели и съм гонил такива. Като изпълнителен директор в разговор с Николай Костов имахме идеята да преследваме високи цели. Лошото е, че нашият отбор е един от най-младите. Нямаме лидер в отбора, който да го поведе в трудните моменти. За всяко едно нещо се изисква време. Не сме се отказали, ще преследваме и накрая на сезона ще видим къде ще сме“.

„Относно селекцията само ще кажа, че сме зависими от изходящи трансфери. Ние имаме един бюджет, в който трябва да влезем. Не можем да си позволим да харчим повече, отколкото може“, допълни изпълнителният директор на „сините“.