Борис Бонев: ГЕРБ и ВМРО извършиха атентат в София

Политика
14:04 - 11 Юни 2021
5213
Борис Бонев: ГЕРБ и ВМРО извършиха атентат в София

ГЕРБ и ВМРО извършиха атентат върху демокрацията в София. Вчера те, от позицията на управляващи, гласуваха срещу правото на съветници от Демократична България да заемат полагащи им се места в комисии на Столичния общински съвет.

Равноправният достъп до комисиите на всички общински съветници, независимо дали са от управляващите или от опозицията, е гарантиран от закона и фундамент на демокрацията! Двойният стандарт изпитавам и върху себе си, тъй като единствен, вече над година, нямам достъп до Председателския съвет на СОС. Важно е да запомним, че:

❎ГЕРБ отвлякоха и приватизираха общинския съвет.

❎ГЕРБ погазиха закона и квотните принципи на колективните органи.

❎ГЕРБ лишават от права общински съветници, които са избрани от и представляват гражданите.

❎ГЕРБ изпразниха част от комисиите от съветници на опозицията и сега имат още по-голямо мнозинство.

❎ГЕРБ се държат като обезумяло стадо без капка разум и работят открито срещу интересите на София.

????Безобразията, корупцията и престъпленията, които ежедневно се осветляват на държавно ниво, са още по-фрапиращи в София, където зад фасадата с име Фандъкова, над 10 години управлява мафията. От ГЕРБ и ВМРО знаят това и прибягват до груба сила и погазване на закони, само и само да замълчат опозицията. Няма да успеят, гарантирам ви!

❗Скъпи приятели, идват избори. Изключително важно е всички да гласуваме и ГЕРБ окончателно да загубят София. Време е софиянци да им зашлевим тежък шамар за всички поразии, кражби и наглости, които те извършиха в нашия град. Рухването на ГЕРБ от власт и в София ще отпуши редица нормални процеси, ще спре кражбите и ще ни даде шанс да започнем да изграждаме срутените и да освободим заграбените системи, за да може да заживеем в нормален град.

❗Който милее за София не може да си позволи да остане безучастен на тези избори!

#СпасиСофия #ТакаУправляваФандъкова #ОПГЕРБ

Пост на Борис Бонев във фейсбук