Борис Бонев: Лозан Панов се държи като луд с картечница

Топ
15:43 - 11 Ноември 2021
3797
Борис Бонев: Лозан Панов се държи като луд с картечница

Независимият общинар Борис Бонев се намеси с опит за мъдър прочит на случващото се в десницата и бомбардирането й отвътре от страна на кандидат-президента Лозан Панов. Без да споменава името му той намекна, че доскорошният шеф на ВКС се държи като луд с картечница. 

"Отдавна ми е омръзнало от непрекъснати нападки между съмишленици. Наблюдавам, че на гражданите също им е омръзнало. Докато се спори кой е най-демократичен, най-активен борец, най-облечен в бяло, най-антикомунист, най-.... мафията и Борисов потриват ръце и продължават да ограбват бъдещето на България. Защото те претендират само за позицията най-нагли крадци.

Уж разумни хора, а не разбраха, че когато си изправен пред заграбена държава, се работи с приоритизиране. Точно както се строи и къща - първо правиш основите, стените и покрива и чак тогава се чудиш дали стените да са тъмно или светлосини. За тази борба трябва и намиране на съюзници, а не скарване с тези, които вече имаш. Иначе си оставаш един вечно неуспешен революционер, който никога не постига целите си.

А това че си добър съдия или бизнесмен, например, не означава, че ще бъдеш и добър политик и лидер. Време е партиите да търсят подготвени за дългата битка хора, вместо партийните ръководства, подведени от тясна група Фейсбук екстремисти, да допускат кандидати, които се държат като луд с картечница", написа Бонев, очевидно също разтърсен от неочаквания взрив вдясно.