Бориса Тютюнджиева роди тайно

Нещо за четене
17:16 - 03 Ноември 2020
4354
Бориса Тютюнджиева роди тайно

Бориса Тютюнджиева потвърди слуховете, че е родила тайно още преди седмица. Брюнетката пусна няколко свои снимки в инстаграм, на които е без корем и очевидно вече е станала мама. 

"Живеем в доста шантави времена, време на социална изолация и ограничения. Липсват ми приятелите и общуването повече отвсякога, липсват ми вечерите с тях и още куп неща, които обожавам. Ноо.. това е положението! Трябва да сме позитивни и спокойни. И това ще мине! А докато това стане, търкаляйки се вкъщи, реших и да прочета някоя друга полезна книга и се спрях на “Мисия Майка”. Благодаря за интересното четиво, изключително полезно е! Пожелавам успех на всички бъдещи майки, които минават през интересния и чудовит път на бременността", пише моделката в инстаграм.

Говори се, че Тютюнджиева е родила момиченце, но самата тя засега не издава подробности около бебето си. В последните години Бориса пази пълна тайна около личния си живот и крие мъжа до себе си.

От години се говори, че това е младият бизнесмен Марио Захаринов – син на Димитрина Захаринова, която стана известна през 2006 г. покрай корупционния скандал с бившата шефка на НАП Мария Мургина. Захаринова бе нейна дясна ръка.