Борисов: Без ГЕРБ и ДПС нямаше да има споразумение с енергетиците

Ако не бяхме достроили "Тракия" как щеше да функционира тази държава?, пита лидерът на ГЕРБ

Новини
19:40 - 03 Октомври 2023
4063
Борисов: Без ГЕРБ и ДПС нямаше да има споразумение с енергетиците

"Листата ми хареса много – млади и мъдри хора. Изцяло се доверявам на областните лидери за листите за общински съветници. Стефан Радев е единственият кмет, който върна пари в бюджета, защото му бяха останали. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на кандидатите за кметове на партията в област Сливен.

„Пътувах от Чирпан до тук час и половина и си задавах въпроса, ако ние не бяхме правили „Тракия“, „Марица“ как щеше да функционира тази държава. Всички, които сме минали трябва да си припомнят какво беше – нито една магистрала, как се пътуваше през Петолъчката. Дори не ни е нужно да агитираме. Само показваме“, обобщи той.

„Цял ден ние браним правителството – тези които постоянно говорят срещу нас. Ако не бяха ГЕРБ и ДПС нямаше да го има това подписано споразумение. Арогантност, самовлюбеност...Това са фактите. Взеха си поука, защото миналия петък много ни обидиха. Затова изпратих тримата ни водещи за еврофондовете и енергетиката", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

"Доказахме, че по-добри от ГЕРБ няма. Ние винаги сме чували какво ни казвате и сме се старали да отговорим на очакванията ви. Нашите кметове бяха до хората след бедствията, преживяхме ги", заяви бившият министър на земеделието Десислава Танева.

"Област Сливен е една от двете области, в които всички общини се управляват от кметове на ГЕРБ. Ще се похвалим с много постижения", добави тя.

Танева благодари на симпатизантите и членовете на партията, че са останали верни, въпреки пропагандата срещу тях.

След думите ѝ кандидатите за нови мандати започнаха да излизат един по един на сцената и да посочват какво ще правят оттук нататък.