Борисов: ГЕРБ не е еднолична партия, имаме страхотни кадри

Помагаме на Украйна, защото бе нападната вероломно, заяви лидерът на партията

Новини
19:01 - 05 Юни 2024
4047
Борисов: ГЕРБ не е еднолична партия, имаме страхотни кадри

„Нека не остава впечатлението, че в ГЕРБ нещата се решават еднолично. Напротив – в ГЕРБ има десетки кадри с голям капацитет и са добри управленци. Трудно е да спра партията да говори срещу Продължаваме промяната (ПП). Явно много е набрала през годините“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Български войник може да се бие и загива за територията на България. Аз съм работил винаги за добросъседство и съм го постигал. Помагаме на Украйна, защото бе нападната вероломно. Спазваме международните договори. Всичко друго, което ви казват, е лъжа!  За нашите опоненти ще кажа, че поговорката: „Ако искаш мир, готви се за война“ е вярна.

Затова вдигнахме заплатите в армията. Ние можем да се сърдим на себе си, ако загубим. Всякакви експерименти от типа - вторият ще управлява, пък първият ще го подкрепя, приключи“, подчерта той по време на участието си в предизборна среща със симпатизанти на партията в Добрич.

Той бе приветстван с бурни аплодисменти и на крака от стотиците гости в летния тетър.

Заедно с Борисов са и Мария Габриел, бившият министър на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, евродепутатът Емил Радев, както и водачът на ГЕРБ в евролистата Росен Желязков, които бяха посрещнати от бившият социален министър и водач на листата за народни представители на ГЕРБ-СДС в областта Деница Сачева.

"Има два типа хора - такива, които вършат работа и такива, които се хвалят. Хора от първата категория има само в ГЕРБ", заяви Сачева.

„Тази кампания трябваше да мине със сериозна кампания за бъдещето на страната. Той обаче пак мина под сценария на оспорване на опорни точки. Политическата наглост обаче се нуждае от отговори“, подчерта Желязков.

"Нашият дневен ред е дневният ред на хората. ЕНП е най-силната не само защото е най-голямата, а защото иска сигурност и перспектива. Теми като отбрана, миграция са важни за нас. Сега е моментът - със стабилно правителство, да си позиционираме държавата. Силата ни е, че могат да бъдат подобрени нещата. Затова имаме нужда от стабилна България", обясни Мария Габриел.