Борисов: ГЕРБ ще е в зала и няма да подкрепи правителство на ИТН

Политика
18:42 - 02 Август 2021
4865
Борисов: ГЕРБ ще е в зала и няма да подкрепи правителство на ИТН

"От ГЕРБ ще влезем и ще гласуваме против. Няма да подкрепим нито това, нито, което и да е правителство."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в живо включване в профила си във „Фейсбук“ и добави, че ще призове депутатите да не подкрепят кабинет на "Има такъв народ".

Според него президентът Румен Радев е причината да няма диалог между партиите. 

"Служебното правителство се дискредитира Румен Радев, в ще падне заради него. Последната илюзия, че всички партии могат да се разберат, изчезна", каза Бойко.

Нямаме ние никакви пари и нищо не сме получавали, заяви той.

Ковид вълна, финансова криза, мигрантска вълна, икономическа криза, а Бойко Рашков ходи при на кмета жената, заяви експремиерът.

Утре събирам изпълнителната комисия и ще решим, че нито ще подкрепяме това правителство, нито ще участваме в каквото и да било, каза той.

Сега така се изпокараха, че и след избори пак не могат да направят коалиция, смята Борисов. Няма как да се направи после правителство и Румен Радев е основният виновник за това. Как сега ще отиде Христо Иванов, като му казаха, че е четвърти, че е толкова малък. Корнелия няма избор...а аз дойдох да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме направили. Другата къща пък да я направи Румен Радев, но той не се весва тука, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално..., коментира Борисов.