Борисов надъха кметовете на ГЕРБ в София за вота

Политика
14:17 - 30 Септември 2024
1663
Борисов надъха кметовете на ГЕРБ в София за вота

Бойко Борисов проведе работна среща с кметовете на кметства в София, които победиха още на първи тур на местните избори.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ - София Даниела Райчева, водачът на листата на 23 МИР Рая Назарян, кандидатите за народни представители Тома Биков, Александър Иванов, Христо Гаджев, кметовете на столични райони и на кметства, районни координатори и общински съветници.

“Искам да отидете лично при хората във всяко населено място и да им гарантирате, че ако ГЕРБ бъде убедителен победител на изборите ще разрешим проблемите, свързани с нелегалната миграция. Този проблем се задълбочава в Германия и Австрия, създавайки предпоставки за връщане на вълни от мигранти в страните, в които те са регистрирани първо”, коментира Борисов.

По думите на председателя на ГЕРБ връщането на доверието на гражданите във всички населени места в София е абсолютен приоритет за партията.

“Където има проблем трябва да бъдем при хората и да търсим начин да им помогнем”, коментира още той.

Борисов беше категоричен, че българските граждани трябва да бъдат убедени с аргументи да подкрепят ГЕРБ на изборите на 27 октомври, ако искат сигурност и стабилност.