Борисов от Рибново: Даваме 1,275 млн. на гимназията, ще дадем още (НА ЖИВО)

Политика
18:09 - 13 Януари 2021
3794
Борисов от Рибново: Даваме 1,275 млн. на гимназията, ще дадем още (НА ЖИВО)

Премиерът Бойко Борисов се похвали, че кабинетът е отпуснал 1 275 090 лв. за изграждането на нов корпус на СУ „Йордан Йовков“ в с. Рибново, където бе на посещение. Освен физкултурен салон, в новата сграда към училището ще има 13 класни стаи – 2 нови компютърни кабинета, лекарски и дентален кабинет.

"500 деца се обучават тук, те го заслужават! Когато има хубави училища, мотивирани преподаватели, храмове, развита инфраструктура и работни места - ще има и толерантност между християнското и мюсюлманското население, ще има по-добро бъдеще.

Един бивш колега днес си чешеше езика и говореше как имало симбиоза между ГЕРБ и ДПС. Ние работим с всички кметове, без значение от партийната им принадлежност. Навсякъде живеят български граждани и искат по-модерна среда. Ако нашите опоненти не са съгласни да дадем тези 1 275 090 лв. за децата в Рибново, където кметът е от ДПС - нека да излязат и да го кажат!", коментира Борисов с кмета на селото Мустафа Иса.

Управникът пък се оплака, че двете дерета, в които се излива цялата канализация и се носи страшна воня, трябва да се оправят. "Проект имате ли? Пратете документите и ще решим проблема", обеща Борисов.