Борисов: Радев е сценарист на всички атаки срещу мен!

Премиерът инспектира работата по Водния цикъл на Пловдив

Политика
20:13 - 16 Юли 2020
2589
Борисов: Радев е сценарист на всички атаки срещу мен!

Премиерът Бойко Борисов посочи президента Румен Радев като сценарист на всички атаки срещу него. Това стана по време на спешна визита на министър-председателя в Пловдив.Той пристигна под тепетата часове след края на Коалиционния съвет, на който се взе решение, че кабинетът няма да подава оставка, министър-председателят влезе е в нормалния си работен ритъм. 

Борисов дойде под тепетата за да инспектира работата по Водния цикъл на Пловдив, в който се инвестират над 100 млн. лева. Премиерът беше посрещнат от кмета Здравко Димитров и симпатизанти на ГЕРБ. 

"220 млн. имат пловдивчани да си сменят ВиК тръбите, да си направят Околовръстното и стадионите", заяви Борисов.

Той обеща и още 5 милиона лева за Математическата гимназия в Пловдив в отговор на въпрос. После се пошегува с шефа на "Старинен Пловдив" Богомил Грозев, че най-после журналист е минал на страната на властта.

"Президентът Радев е сценарист на всичко, което се случва срещу мен", заяви Борисов по повод на последния компромат, който представлява видео от вилата в Бояна, обитавана от премиера. Според него клипът е готвен за президентските избори, но авторите му са се паникьосали и са го пуснали сега. "Дано само не ми посегнат физически", заяви премиерът, който призна, че се е почувствал много зле, когато е видял новия компромат.