Борисов : С тия идиотщини за Барселона ме омаскариха! (ВИДЕО)

Актуални новини
14:45 - 23 Февруари 2020
9331
Борисов: С тия идиотщини за Барселона ме омаскариха! (ВИДЕО)

„Нашите бяха колибки. Аз като казвам, че до 22 години спяхме с кака в една стая. Две стаи имахме. Много ме е яд, като пишат идиотщини и глупости, но няма да ме спрат".

Така реагира премиерът Бойко Борисов по повод публикацията на каталунския в. "Ел Периодико", според която министър-председателят има къща в Барселона, а срещу него се води разследване за пране на пари. 

По време на инспекцията на автомагистрала "Европа" по пътя за "Калотина" премиерът заговори един от строителите. Оказа се, че мъжът е от Банкя, а преди години е участвал в строителството на язовири в Сирия. 

"Сигурно от 30 години не сме се виждали. Сега някой може да излезе и да каже, че с Иван (строителният работник) сме направили частен язовир в Сирия. Познавам ли го - познавам го, от Банкя ли е - от Банкя е", коментира Борисов. 

И продължи с възмущението: 

"Като кажат къщата на Борисов в Барселона и край - омаскариха ме. В учебника за компромати така пише - познаваш ли този от Банкя, познаваш, а този познаваш ли, познаваш и ето, значи си виновен", обобщи Борисов.

Министър-председателят посочи и образен пример: "Не е все едно дали са ти откраднали шубата и мръзнеш през зимата или си откраднал и имаш две шуби".