Борисов се теши от операцията при овчарката Лазар

Политика
10:58 - 21 Април 2021
5296
Борисов се теши от операцията при овчарката Лазар

Вместо в Народното събрание, където бе привикан на изслушване от депутатите за Плана за възстановяване и развитие, който трябва до дни да бъде внесен в Брюксел, премиерът в оставка Бойко Борисов реши да се прибере направо в резиденция "Бояна" от болница Софиямед. 

На влизане той бе сниман как в отлична физическа форма, макар и с шина на крака след операцията на менискуса, как играе с любимото си куче. Каракачанката Лазар е една от многобройните звезди на лидера на ГЕРБ от личния му развъдник. Четириногото спечели киноложка изложба преди 9 години в Пловдив. 

А фенове на Борисов коментираха в социалната мрежа, че със сигурност има символ в предаването на живо от неговия канал. "Дали не намеква за възкресението си, особено след новината, че ще се впусне в битката за нов президент наесен, ако Румен Радев направи служебен кабинет?", питат се те. 

Борисов обяви, че е готов да се изправи срещу военния летец, в случай, че се стигне до служебно правителство, щом ГЕРБ, а после Има такъв народ и третата, избрана от държавния глава, парламентарна сила, не успеят да изпълнят връчените им проучвателни мандати.