Борисов яхна джипа из Родопите (ВИДЕО)

"Господин премиер, с вас сме! София не е България", така посрещнаха министър-председателя в село Мечо корито

Политика
10:57 - 20 Септември 2020
5284
Борисов яхна джипа из Родопите (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа, но този път в Родопите. Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат да видят в тези региони, където се води битка между ГЕРБ и ДПС. Това заяви премиерът, шофирайки джипа си на поредната обиколка, този път в Велинградския регион.

Премиерът е във велинградското село Мечо корито, където трябва да има ремонт на път. С него е и зам.-регионалният министър Николай Нанков, който каза, че скоро ще има проект на пътя.

"София не е България", казаха пред премиера местните. Те се похвалиха, че получили и училищен автобус, а Борисов напомни, че властта е дала над 20 млн. лева за училищни автобуси.

Той поясни, че в новата програма ще заделят между 50 -100 млн. лева само за такива села, вместо да ги правят едно по едно.

Хората, които посрещнаха Борисов с аплодисменти, заявиха категорично: "Ние сме с теб!". "Господин премиер, с вас сме! София не е България", заявиха в един глас насъбралите се хора. Кметът на селото подчерта, че са минавали доста депутати, обещавали са какво ли не, но реална помощ те не са виждали.

С помощта на правителството е оправавен пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.