Борисов за ПП-ДБ : На нашата маса за преговори няма да стъпят (ВИДЕО)

Те фалшифицират документи, фалшифицират всичко, емоционално заяви лидерът на ГЕРБ

Политика
13:20 - 28 Април 2024
5693
Борисов за ПП-ДБ: На нашата маса за преговори няма да стъпят (ВИДЕО)

На нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях. Това каза за ПП-ДБ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в село Рупите, за да сади дръвчета с младежи от ГЕРБ.

"Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали", заяви той.

"С цялото ми уважение, добре, че не стана Денков министър на образованието, защото представяте ли си един академик да поощрява своите младежи", обясни той. "Мога да ги нарека с всякакви епитети, но ще използвам най-мекия - хора, говорещи неистини", коментира Борисов.

"Мен ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилката и счупи стъклото", припомни случая с Кирил Петков Борисов.

"Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали е окей. Никога с тези хора не можеш да говориш с един човек, те почват да се питат един друг. Чакаш ден и половина, за да мине всичкото", заяви Борисов за ПП-ДБ. 

"И изведнъж вместо да кажат, че ГЕРБ са направили нещо добро, те почват да говорят глупости. Те фалшифицират документи, фалшифицират всичко. Аз не ги коментирам, оставям вратата отворена, за да разговарям с всички. И те почват да лъжат, да казват, че Петков ме дисциплинирал като удрял шишета по масата. Това звучи ли ви сериозно? Академик да го каже?", попита Борисов.

"Звучи ли ви нормално тези хора да ви слагат условия? Запада ги бяха подлъгали по едно време", коментира той.

"Аз съм европейски политик. Толкова години винаги съм целял България да е добре представена и не искам да я връщам в мутренските години, когато избирахме само най-якия", каза Борисов.

По думите му хората могат да кажат кой да е отговорникът на държавата. "Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство", поясни той.

"Съжалявам, че хората толкова бързо горят като лица - нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези лъжи, повече няма да се срещна с тях като личности", заяви Борисов.

"Търсете си партньори. Видяхме какви партньори си намериха, свалиха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях", обясни той.